Editie 2022

Op 19 november j.l. hadden we eindelijk na 4 jaar weer eens een echte Volkelse kwis. Hieraan hebben 20 teams deelgenomen die streden om de felbegeerde wisselbeker en die zich 2 jaar lang het slimste team van Volkel mag noemen. Alle teams hebben de verschillende opdrachten zo goed mogelijk uitgevoerd en voor elk onderdeel hun beste mensen ingezet om een zo hoog mogelijke score te behalen. In totaal zijn er 475 mensen die avond bezig geweest met de kwis die om 23 uur werd afgesloten waarna voor de commissie het nakijken en optellen kon beginnen en voor de teams het lange wachten op de uitslag.

Op 17 december hebben we in Cafe d’n Tap de uitslag bekend gemaakt. Tijdens deze gezellige feestavond werden filmpjes en foto’s vertoond van de kwisavond en er werden ook enkele moeilijke vraagstukken uit de kwis uitgelegd. Daarbij kwamen soms enkele verassende antwoorden uit de bus waarin de jury een eensluidende beslissing heeft moeten nemen. Maar we zijn er uitgekomen.

Op de derde plaats is geëindigd team de Bron met 312 punten, op de tweede plaats team T is Wa met 332 punten en de winnaar was team de Durschieters met 356 punten. Deze 3 teams hebben een check ontvangen met een geldprijs die ze mogen schenken aan een Volkels goed doel.

De Durschieters kregen als winnaar de wisselbeker uitgereikt en tevens mogen zij met 25 personen genieten van een broodje en een drankje bij Petja.

Van onze commissie die deze kwis georganiseerd hebben, hebben Tim, Jeanne en Martijn aangegeven dat ze hiermee willen stoppen. Op deze avond hebben wij afscheid van hen genomen met een presentje. Tim, Jeanne en Martijn hartelijk bedankt voor jullie inzet. Gelukkig hebben zich weer 3 nieuwe kandidaten aangemeld zodat ons team weer compleet is en kunnen we ons voorbereiden op de volgende kwis die zal zijn in 2024.

Groeten, Mia, Marja, Toon, Jeanne, Martijn, Tim, Ingeborg, Ingrid, Stan en Mattie.