Over ons

Wij zijn de smaakmakers

Met trots presenteren wij ons, de smaakmakers! De organisatie van de Volkelse kwis, Piepers kent Piepers. Sinds 2014 bedenken wij vragen en opdrachten om de kennis over Volkel, maar ook algemene kennis te testen. Met een flinke dosis informatie, een snufje gezond verstand, een vleugje humor en een scheut gezelligheid proberen wij de kwis voor iedereen op smaak te maken! Dit is iedere keer weer een uitdaging, waar wij met veel plezier aan werken.

Deze foto is gemaakt door: Jos van Extel

De smaakmakers van 2022 zijn v.l.n.r.: Jeanne van der Rijt, Stan van den Brand, Mia van de Brandt, Mattie Stevens, Martijn de Wit, Marja Manders, Tim van der Rijt, Toon Verkuijlen en Ingeborg van Rijbroek

De kwis

Piepers kent Piepers is een avondvullende kwis waar je met een team aan deelneemt op een zelf te bepalen locatie. Dat kan een familieteam zijn, maar ook een team van vrienden, buren of clubgenoten. Dat team moet uit minimaal 2 personen bestaan en kent geen maximum. Van elk team moet minstens 1 deelnemer in Volkel wonen. Hoe meer zielen, hoe groter de kans dat je de antwoorden weet en de opdrachten met succes voltooit.

De kwisavond

Op de kwisdag haalt elk team het vragenboek aan het begin van de avond op bij Café D’n Tap in Volkel. Daarna ga je snel terug naar je team want rond 23.00 uur moeten alle opdrachten zijn vervuld en alle vragen zijn beantwoord.

De kwis bestaat uit een bonte mix aan vragen en opdrachten, met veelal een Volkelse insteek.

Vragen over het verleden en heden. Algemene vragen, vragen over sport, cultuur en vragen over échte Volkelse mensen en échte Volkelse zaken. Ook is er een speciale rubriek voor de kinderen. En schrik vooral ook niet van de opdrachten. Die hebben stuk voor stuk een ludiek karakter. Je inlevingsvermogen en creativiteit zullen zwaar op de proef worden gesteld.